Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Wattson voor Apex Legends aangekondigd

Electric.

Electronic Arts heeft het personage Wattson voor Apex Legends aangekondigd. Dat deed de uitgever tijdens het EA Play-evenement.

Wattson is een electrotechnicus en beschikt over defensieve vaardigheden. Door strategisch hekken te plaatsen heeft ze de mogelijkheid om vijanden af te weren. Vijandige spelers die door de barrières rennen worden vertraagd en gepingd.

Cover image for YouTube videoApex Legends | Stories from the Outlands – “A Father’s Letter”

Met haar Ultimate blokkeert ze projectielen, arc stars, granaten en dergelijke. Ook worden haar schilden en die van haar teamgenoten opgeladen. Via haar Passive krijgt ze met ultimate accelerators een volledige charge.

Het personage maakt deel uit van het tweede seizoen van Apex Legends. Naast de nieuwe Legend brengt Respawn Entertainment ook een nieuw wapen en een nieuwe Battle Pass naar de game. Het tweede seizoen van Apex Legends gaat op 2 juli van start.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Apex Legends

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties