Shenmue 3 releasedatum opnieuw uitgesteld

Shen-moeizaam verloop.

De release van Shenmue 3 lijdt opnieuw uitstel. Dat maken ontwikkelaar Yu Suzuki en Deep Silver in een Kickstarter-blogpost bekend. De game stond oorspronkelijk voor eind augustus gepland, maar wordt nu naar 19 november opgeschoven.

"Hoewel bijna klaar, heeft de game nog iets meer verfijning nodig om werkelijk voltooid te zijn" luidt het bericht. Op 19 november - net geen twintig jaar na de release van de originele Shenmue voor de Dreamcast - krijgen spelers over de hele wereld dan ook 'de ware Shenmue-ervaring' voorgeschoteld.

Shenmue 3 werd tijdens E3 2015 onthuld en is deels door crowdfunding via Kickstarter tot stand gekomen. De game lanceert zowel voor de pc als PlayStation 4. Volgens Suzuki is Shenmue 3 dubbel zo lang als de vorige games.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread