Dragon Quest Walk aangekondigd

Voorlopig enkel in Japan.

Square Enix werkt aan een mobile game in het Dragon Quest-universum. Dragon Quest Walk komt later dit jaar uit in Japan. Vanaf 11 juni gaat er een closed bèta van start. Het is nog niet duidelijk of de game ook naar het Westen komt.

De gameplay van Dragon Quest Walk doet denken aan die van Pokémon GO. Via de GPS-functie van je smartphone loop je rond in de echte wereld en kun je quests aanvaarden, tegen monsters vechten en NPC's ontmoeten. Daarnaast is het mogelijk om je eigen kamer in te richten met meubels en andere decoraties.

Dragon Quest Walk wordt ontwikkeld door de Japanse studio Colopl. Tijdens het aankondigingsevenement insinueerde Square Enix echter ook dat er een volwaardige nieuwe game in de serie in de maak is. De ontwikkeling is echter nog in een prille fase. In afwachting lees je op onze site de Dragon Quest 11 review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread