Call of Duty: Modern Warfare bevat geen Zombies-modus

Dood en begraven.

In tegenstelling tot voorganger Black Ops 4 zal Call of Duty: Modern Warfare geen Zombies-modus bevatten. Dat maakt Infinity Ward-topman Jacob Minkoff in een interview met PlayStation Lifestyle bekend.

Wie hoopt met andere spelers in co-op ondoden te lijf te gaan, bergt zijn droom dus maar beter op. Volgens Minkoff focust Black Ops 4 eerder op een 'stylish superheldenervaring', terwijl Modern Warfare een 'realistische en authentieke weergave van hedendaagse conflicten' nastreeft. En daar horen zombies niet in thuis.

De releasedatum van Call of Duty: Modern Warfare, een reboot van de gelijknamige shooter uit 2007, werd enkele dagen geleden onthuld. De game krijgt een traditionele singleplayer-campagne, multiplayer- en co-op-modus. Waaruit die laatste wél zal bestaan, is nog niet duidelijk.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGs en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread