Predator: Hunting Grounds releasedatum bekend

Komt ook naar de pc.

Ontwikkelaar Illphonic heeft gisteren tijdens Sony's State of Play de releasedatum van Predator: Hunting Grounds onthuld. De game lanceert op 24 april voor PlayStation 4 en pc. In de asymmetrische shooters nemen vier soldaten het op tegen één Predator.

Als Predator krijg je de keuze uit drie verschillende classes. De Hunter is de standaard Predator. De Berserker heeft daarentegen extra kracht en health, terwijl de Scout dan weer sneller is en meer stamina heeft. Ook is het mogelijk om als een vrouwelijke Predator te spelen.

Predators kunnen onder andere aan de slag met de iconische wrist blades, alsook met een speer, schouderkanon en de Smart Disc. Wie de game pre-ordert, krijgt bovendien enkele exclusieve skins die gebaseerd zijn op de eerste Predator-film.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread