Days Gone krijgt Survival Mode en wekelijkse uitdagingen

Met trophies en skins als beloningen.

Days Gone is nog niet uit, en toch staat er al DLC gepland. Ontwikkelaar Bend Studios kondigt namelijk aan dat de actie-survivalgame in juni een extra Survival Mode en wekelijkse combat-, Horde- en bike-uitdagingen krijgt. Gratis en voor niets!

Surival Mode schroeft de moeilijkheidsgraad aanzienlijk op. Zo zijn fast-travel en Survival Vision niet langer mogelijk, en schrapt de immersieve HUD icoontjes en andere missie-indicatoren. Dit om 'de spanning verder op te drijven'.

Vanaf juni kunnen spelers met een internetverbinding zich bovendien wagen aan één van de wekelijkse uitdagingen, die een unieke twist op de gameplay van Days Gone bieden. Doorgewinterde overlevers verdienen zo trophies en speciale skins om hun motorfiets mee uit te dossen.

Days Gone lanceert morgen exclusief voor de PlayStation 4. Hier lees je alvast onze Days Gone review. Wil je je alvast voorbereiden? Onze pagina Days Gone kopen - 5 dingen die je moet weten helpt je ongetwijfeld op weg!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread