Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Oxygen Not Included release bekendgemaakt

Overleven niet inbegrepen.

Klei Entertainment heeft de releasedatum van Oxygen Not Included bekendgemaakt. Na twee jaar in Early Access lanceert de game definitief op 28 mei. Diezelfde dag krijgt de game een nieuwe update die onder andere nieuwe gebouwen, asteroid generation settings en drie nieuwe biomen toevoegt.

In Oxygen Not Included bouw je een ruimtekolonie uit. Daarbij is het vooral belangrijk om de de balans tussen de verschillende gassen in je kolonie onder controle te houden en er zo voor te zorgen dat je kolonisten voldoende zuurstof hebben. Hoewel de game zich momenteel nog in Early Access bevindt, is Oxygen Not Included toch al meer dan twee miljoen keer verkocht.

Cover image for YouTube videoOxygen Not Included [Animated Short] - Launch Teaser

Oxygen Not Included is de nieuwste game van Klei Entertainment. Die ontwikkelaar bracht eerder ook al games als Mark of the Ninja, Don't Starve en Invisible, Inc. uit.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties