From Software wil graag Battle Royale-game maken

Soulsborne Royale.

From Software-topman Hidetaka Miyazaki meldt in een interview met The Telegraph dat hij in de toekomst graag een Battle Royale-game wil maken. Volgens de bedenker van Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice is de studio enorm geïntrigeerd door het genre, evenals door live service-titels zoals Destiny.

Volgens Miyazaki zou een Battle Royale-game van From Software op verschillende punten verschillen van de huidige games in het genre. Het is echter absoluut nog niet zeker dat de studio zich aan het genre gaat wagen. Miyazaki wijst er immers op dat ook singleplayer-games vandaag nog relevant zijn en dat diversiteit noodzakelijk is.

De volgende game van Miyakazi is alvast een pure singleplayer-game. Op 22 maart komt immers Sekiro: Shadows Die Twice uit. Eerder maakte From Software al bekend dat Sekiro: Shadows Die Twice geen RPG-systeem heeft.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread