Final Fantasy 12 krijgt extra's op Switch en Xbox One

Meer opties voor jobs en gambits.

Square Enix maakt bekend dat de Nintendo Switch- en Xbox One-versie van Final Fantasy 12: The Zodiac Age je meer vrijheid geeft in het samenstellen van je team. Zo zit je niet meer vast aan de jobs die je kiest, maar kun je ze verwisselen door met de moogle Montblanc te praten.

Ook kun je in totaal drie sets van gambits aanmaken, eerder was dat er slechts eentje per personage. Met gambits regel je wat je teamleden doen, tot in de kleinste details. Denk bijvoorbeeld aan een bepaalde spreuk uitvoeren wanneer een vijand bijna dood is, of automatisch een antidote gebruiken bij vergiftiging.

Verder is de New Game Plus-modus aangepast. Naast dat je start op level 90, neem je ook je items, wapens, magic en gil mee in een tweede sessie. Enkel op de Xbox One X wordt daarnaast een framerate van 60 frames per seconde gehaald. Op de andere platformen draait de game op 30 fps.

Of deze extra's ook naar de pc en PlayStation 4-versies van de game komen, is nog niet bekend. De Final Fantasy 12: The Zodiac Age release voor Nintendo Switch en Xbox One is op 30 april.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread