Slime Rancher binnenkort gratis in de Epic Games Store

Probeert meer gebruikers aan zich te kleven.

Volgende maand is Slime Rancher gratis te downloaden via de Epic Games Store. Epic Games biedt de game gratis aan van 7 tot en met 21 maart. Tot 7 maart is Thimbleweed Park nog gratis te downloaden in de webwinkel.

Slime Rancher is een first-person game waarin je slijmwezen vangt en domesticeert op je boerderij. Nadien kun je de wezens opzuigen met je wapen of verkopen. Elke in-game dag krijg je nieuwe uitdagingen voorgeschoteld.

In het verleden bood Epic Games onder andere ook al What Remains of Edith Finch en Axiom Verge gratis aan. Binnenkort komt ook The Division 2 exclusief naar de Epic Games Store.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread