Fortnite Island Coins uitgelegd - Waar Coins in de Featured Creative Islands vinden

Hier vind je de Coins in de Fortnite Featured Creative Islands.

De Fortnite Coins vinden op Feature Creative Islands is je opdracht voor één van Fortnite's Overtime Challenges.

Voldoende coins verzamelen brengt je een stap dichter bij het voltooien van de Overtime Challenges en helpt je met de Season 8 Battle Pass te unlocken.

Fortnite Coins in Featured Creative Islands uitgelegd

Als deel van de Overtime Challanges, moet je het volgende doen:

  • Verzamel Coins in Featured Creative Islands (15 in totaal)

Deze Coins verschijnen voor een keertje niet in de Battle Royale mode zoals andere challanges, maar in de Creative mode van Fortnite. Om specifiek te zijn moet je de Featured Creative Islands spelen, dat zijn maps die door de game zelf gepromoot worden. Daar zal je de Coins vinden.

fortnite_coins_featured_creative_islands_7

Hoe de Features Creative Islands vinden in Fortnite

Om te starten, ga je naar Creative Mode. Dit vind je in het hoofdmenu van de game, of kan je kiezen als mode in de playlist optie van Battle Royale. Je kan kiezen welke weg je neemt.

fortnite_coins_featured_creative_islands_1

Druk vervolgens op Play en launchen maar.

fortnite_coins_featured_creative_islands_2
fortnite_coins_featured_creative_islands_3

Je komt terecht in een landschap met overal stenen rond je. Kijk naar de stenen aan de rand, ze hebben 'Featured' erboven staan. Dit zijn de Featered Creative Islands die we zoeken.

fortnite_coins_featured_creative_islands_4

Ga erheen, en meer tekst zal verschijnen. Deze beschrijving zegt je dat er Fortnite Coins op de map te vinden zijn. Als je dat ziet en je vindt de map leuk klinken, ga dan door de rift om de map in te laden. Je mag de 'Set Island Code' prompt negeren trouwens. Je moet deze hiervoor niet gebruiken.

fortnite_coins_featured_creative_islands_5

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Hoe Coins verzamelen in Fortnite

Eenmaal op de map terechtgekomen, moet je op zoek gaan naar de Fortnite Coins. Dit zijn gouden icoontjes die zeven, net zoals in Mario. Je verzamelt ze door er naartoe te lopen.

fortnite_coins_featured_creative_islands_6

Naarmate je er meer opraapt, zal je zien dat ze geteld worden voor je Challenge.

Elke map is verschillend, dus we kunnen je niet leiden naar de specifieke locaties. Maar door deze korte avonturen te spelen, kom je ze vanzelf tegen.

In totaal moet je 15 Coins vinden. Dit moeten unieke Coins zijn. Je kan dus niet dezelfde map steeds opnieuw spelen en de coins opnieuw oprapen. Omdat er maar tien Coins op een map kunnen verschijne, moet je dus op z'n minst twee maps spelen om deze Challenge te voltooien.

Als je moeite hebt met de Coins te vinden, raden we je aan om terug te keren naar de lijst van Featured Creative Island. We gaan ervan uit dat er steeds nieuwe maps roteren zolang de Overtime Challenge loopt.

Je hebt een week om ze allemaal te vinden, dus geen zorgen als je niet onmiddellijk alles kan vinden wat je nodig hebt!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread