The Legend of Zelda: Link's Awakening remake onthuld

Dromen komen uit.

Nintendo maakt bekend dat The Legend of Zelda: Link's Awakening een remake op de Nintendo Switch krijgt. Het origineel kwam 26 jaar geleden uit voor de Game Boy, de remake staat gepland voor later dit jaar.

In de aankondigingstrailer is te zien hoe de artstyle flink op de schop is gegaan. Je ziet de actie nog steeds van bovenaf, maar de graphics zijn 3D. De stijl is enigszins te vergelijken met The Legend of Zelda: A Link Between Worlds voor de Nintendo 3DS.

Link's Awakening speelt zich niet af in Hyrule, maar op Koholint Island. Link spoelt daar aan na een schipbreuk en krijgt de opdracht om de Wind Fish te ontwaken. Daarvoor heeft hij acht instrumenten nodig, die elk in een dungeon liggen verstopt.

Redacteur Bert ligt na deze onthulling aan de beademing, maar hij komt er wel weer bovenop.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread