Respawn Entertainment heeft het eerste jaar aan nieuwe content voor Apex Legends toegelicht. Het komende jaar krijgt de game vier battle passes. Daarnaast komen er ook regelmatig nieuwe personages, wapens en loot naar de game.

De eerste battle pass komt uit in maart. Nadien start er om de drie maanden een nieuw seizoen. Wie een battle pass bezit, kan gedurende dat seizoen een honderdtal extra cosmetische voorwerpen vrijspelen. Ook voor wie geen battle pass heeft, zijn er elke drie maanden nieuwe voorwerpen om te unlocken.

12

Bij de start van elk seizoen krijgt de game ook nieuwe personages en wapens. Respawn Entertainment benadrukt echter dat deze los staan van de battle passes en dus voor iedereen beschikbaar zijn of vrijgespeeld kunnen worden.

Gisteren is Apex Legends officieel onthuld. Respawn Entertainment liet ook al weten dat Titanfall 3 momenteel niet in ontwikkeling is.

Wil je meer weten over Apex Legends? Start misschien bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map, vertellen we je alles over de Apex Legends characters die je kan gebruiken en wat de beste wapens zijn in Apex Legends.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content