Resident Evil 2 demo meer dan 2 miljoen keer gespeeld

Hongerige horrorfanaten. 

Meer dan 2 miljoen gamers hebben inmiddels de gratis demo van Resident Evil 2 gespeeld. Dat blijkt uit statistieken van Capcoms Resident Evil-site. De zogeheten '1 Shot-demo' laat je dertig minuten spelen. Daarna kun je niet verder, ongeacht of je het tot het einde hebt gehaald.

De meeste spelers zijn niet zover gekomen. Want de cijfers maken ook duidelijk dat slechts 26 procent van de demo-downloaders het einde hebben bereikt. Wil je het zelf proberen, dan heb je nog tot 31 januari de tijd. Daarna gaat de demo offline.

1

De statistieken vertellen niet het hele verhaal. Zo wordt alleen data bijgehouden van spelers die een account hebben gekoppeld aan residentevil.net. Het daadwerkelijke aantal spelers ligt vermoedelijk dus hoger.

De Resident Evil 2 remake release is vrijdag aanstaande, op 25 januari. De game lanceert dan voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread