THQ Nordic heeft de rechten op de Outcast-games gekocht. De originele Outcast kwam in 1999 uit en laat je als soldaat Cutter Slade ronddwalen op de buitenaardse planeet Adelpha. De game werd ontwikkeld door de Belgische ontwikkelaar Appeal.

In 2017 volgde een remake genaamd Outcast: Second Contact voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het is momenteel nog onduidelijk of THQ Nordic de oude games nieuw leven wil inblazen, of ook een volwaardige opvolger voor de originele Outcast gaat ontwikkelen.

THQ Nordic heeft de afgelopen maanden al heel wat gamelicenties gekocht. Zo kocht THQ Nordic eind vorig jaar de Carmageddon IP. Ook de Alone in the Dark en Act of War IP's zijn intussen in handen van het bedrijf.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content