Sony brengt gratis mobiele Lemmings game uit

Yippee!

Sony heeft een gratis mobiele Lemmings game uitgebracht op zowel de App Store als de Google Play Store. In de game gaan de Lemmings de ruimte in en komen daar duizenden willekeurig gegenereerde levels tegen waar jij ze doorheen moet loodsen.

De lemmings-serie bestaat al ruim vijventwintig jaar en kwam voor het eerst in 1991 op de Amiga uit. De game werd destijds uitgeven door Psygnosis dat uiteindelijk door Sony werd overgenomen en later fufore maakte met de WipEout-games.

Daarnaast is de originele Lemmings door DMA Design gemaakt, de studio verantwoordelijk voor de latere Grand Theft Auto-serie. Yvo doet waarschijnlijk al een dansje van vreugde nu hij overal toegang tot de puzzelklassieker heeft. Zijn Lemmings Retrofiel lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread