Final Fantasy 14 patch 4.5: A Requiem for Heroes onthuld

Aftellen naar Shadowbringers.

Square Enix onthult patch 4.5 voor de MMORPG Final Fantasy 14, met de subtitel A Requiem for Heroes - Part 1. Daarmee worden nieuwe stappen gezet richting Shadowbringers, de nieuwe betaalde uitbreiding die in de zomerperiode van 2019 lanceert.

A Requiem for Heroes voegt nieuwe missies toe die je onder andere naar de Ghimlyt Dark-dungeon brengen, en de Orbonne Monastery is een nieuwe raid dungeon. De Gold Saucer krijgt er een nieuwe minigame bij, en je krijgt o.a. toegang tot nieuwe minions, haarstijlen, emotes en mounts.

De patch komt op 8 januari uit. Een week later komt de Blue Mage als nieuwe job naar Final Fantasy 14. Deze leert vaardigheden van vijanden en is alleen in specifieke scenario's te gebruiken, waaronder de Masked Carnivale. Dit is een arena waarin je het opneemt tegen verscheidene tegenstanders.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread