Epic Games opent Fortnite-kledingwinkel

In de mode.

Ontwikkelaar Epic Games opent zijn eigen online kledingwinkel, Fortnite Retail Row. Hier worden vooralsnog t-shirts, een hoodie en een Durr Burger-onesie aangeboden. Deze laatste is ook het duurste in het huidige assortiment, omgerekend zo'n 60 euro.

De kleding wordt nog niet direct geleverd, in de meeste gevallen worden bestellingen eind januari verzonden. Je kunt ze wel alvast reserveren. Er zijn verschillende maten verkrijgbaar, van XS tot 2XL. In het geval van de onesie geldt dat er een limiet is van twee bestellingen per persoon.

1

Eerder deze maand is Fortnite season 7 van start gegaan. De map is aangevuld met een bevroren gebied, waar je met Stormwings doorheen kunt vliegen.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread