Dubbele items en experience in Pokémon Go tijdens kerstdagen

Ho-Oh-ho!

The Pokémon Company maakt bekend dat je tijdens de komende kerstperiode extra items en experience verdient tijdens het spelen van Pokémon Go. De dubbele beloningen zijn opgedeeld in vier afzonderlijke blokken, namelijk:

  • 18 - 22 december: Dubbele candy bij het vangen en transferren van Pokémon
  • 22 - 26 december: Dubbele stardust voor het vangen van Pokémon
  • 26 - 30 december: Dubbele experience voor het vangen van Pokémon
  • 30 december - 2 januari: Eieren in incubators komen dubbel zo snel uit

Vanaf 18 december komen er ook nieuwe Pokémon naar Pokémon Go, afkomstig uit de vierde generatie. Die begon in het verleden bij Pokémon Diamond and Pearl op de Nintendo DS. Wie goed zoekt, kan ook tijdelijk op Pikachu's stuiten die een kerstmuts dragen.

Het Pokémon Go Ultra Unlock Part 1: Time event is hier. Wist je al dat je er nu ook Pokémon Go Trading bestaat, waarmee je Pokémon met vrienden kunt ruilen? Of heb je nog meer Pokémon Go tips en tricks nodig? Zoals de nieuwe Pokémon Go Research Quests om de Pokémon Go Mew te vangen. Weet je alles al over Pokémon Go Raids en Pokémon Go Gyms? Denk er ook steeds aan dat je Pokémon Go Eggs kunt uitbroeden, of een Pokémon Go Map kunt gebruiken om de Pokémon Go Legendary Pokémon en Pokémon Go Gen 3 Pokémon van alle verschillende Pokémon Go Types te vangen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread