Street Fighter 5 krijgt in-game reclame

Blanka Cola.

Capcom heeft in-game reclame toegevoegd aan Street Fighter 5. Zowel in levels als op de outfit van personages is momenteel reclame te zien voor de Capcom Pro Tour. Later wil Capcom op deze manier ook voor andere bedrijven en evenementen reclame maken.

Het bekijken van de reclame is volledig optioneel en kan op elk moment uitgezet worden. Wie de reclame echter bekijkt, krijgt hiervoor 12 Fight Money per gespeelde wedstrijd. Met Fight Money koop je outfits en DLC in de game.

12

De hoeveelheid Fight Money die je krijgt is momenteel zeer beperkt. Zo kost een nieuwe outfit in de game ongeveer 20.000FM. Street Fighter 5 is beschikbaar voor pc en PlayStation 4. Sanders Street Fighter 5 review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread