The Walking Dead: The Final Season - Episode 3 release bekend

Kapot speelgoed. 

Ontwikkelaar Skybound Games maakt The Walking Dead: The Final Season - Episode 3 release bekend. Het verhaal van Clementine gaat op 15 januari verder. De episode met de titel 'Broken Toys' komt op de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One uit.

Het inmiddels failliete Telltale Games probeerde The Walking Dead: The Final Season zelf af te maken. De ontwikkeling wordt echter afgerond door Skybound Games, het bedrijf van The Walking Dead-bedenker Robert Kirkman.

Hoewel de ontwikkeling van The Walking Dead: The Final Season officieel is hervat en de releasedatum van episode 3 bekend is, blijft het nog wachten op de laatste episode om het verhaal volledig af te ronden. Er is geen indicatie wanneer die lanceert.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread