Goedkopere versie van Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd

Zonder Zombies.

Activision heeft een nieuwe versie van Call of Duty: Black Ops 4 gelanceerd voor de pc. De Battle Edition is beschikbaar via Battle.net en bevat enkel de standaard multiplayer en Blackout. Momenteel kost de nieuwe versie 30 euro. Vanaf 6 januari stijgt de prijs naar 40 euro.

De zombies-modus ontbreekt dus in deze nieuwe versie. Wie die later alsnog wil spelen, kan dat doen door te upgraden naar de Digital Standard Edition. Het is momenteel nog onduidelijk of de Battle Edition ook naar consoles komt.

Call of Duty: Black Ops 4 lanceerde in oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Carls Call of Duty: Black Ops 4 - Multiplayer en Zombies review lees je op de site. Daar vind je eveneens zijn Call of Duty: Black Ops 4 Blackout review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread