Ubisoft heeft bekendgemaakt dat er een nieuwe Far Cry-game in de maak is. De officiŽle onthulling volgt tijdens de Game Awards op 7 december, maar een eerste teaser doet vermoeden dat de game zich in een post-apocalyptische versie van Montana afspeelt.

Het is dan ook mogelijk dat de nieuwe game zich afspeelt na de gebeurtenissen in Far Cry 5. Het is momenteel nog onduidelijk of de nieuwe game een volwaardige nieuwe game is of een standalone uitbreiding zoals Far Cry: Blood Dragon

Far Cry 5 lanceerde eerder dit jaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Onze Far Cry 5 review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content