Fallout 76 in-game events starten begin 2019

Plus enkele patches in december.

Fallout 76 krijgt vanaf begin 2019 in-game events. Dat heeft Bethesda op zijn blog bekendgemaakt.

Er komen wekelijks in-game events die elke keer weer anders zijn. Volgens Bethesda gaat het vaak om 'een kleine buff' of een 'interessante twist op de normale gameplay'. Meer informatie volgt in de komende maanden.

Verder heeft de ontwikkelaar meer details gegeven over enkele patches die in december uitkomen. Update 1.0.2.0 is inmiddels al te downloaden en brengt naast de nodige bug fixes een toename van 50 procent in je stash storage limit.

De volgende twee patches staan voor 11 en 18 december gepland. De eerste richt zich onder meer op de verbeterde settings voor pc-spelers, nieuwe feature C.A.M.P. 'bulldozing' en herschikking van SPECIAL-punten na level 50. De tweede staat vooral in het teken van kleine bug fixes en tweaks.

Bruce zijn Fallout 76 review lees je hier.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread