Ontwikkelaar Dontnod maakt bekend dat de tweede episode van Life is Strange 2 in januari 2019 lanceert. Een exacte releasedatum is niet genoemd. Verder geeft de studio aan dat er halverwege december meer informatie over de episode met de titel 'Rules' volgt.

Dat betekent dat er ongeveer vier maanden tussen de episodes zit. Dontnod erkent dat de situatie 'niet ideaal' is, maar weigert om op 'kwaliteit in te leveren' om een strak releaseschema te halen. Life is Strange 2 moet de game worden 'die fans verdienen'.

Nathan heeft wel wat kritiek, maar ook genoeg positieve dingen te melden in zijn Life is Strange 2: Roads review. Nadat alle episodes zijn uitgekomen, krijgt het seizoen een overkoepelende review... en eventueel een badge. Zo te lezen kan dat nog wel even duren.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Meest recent

Advertentie