Red Dead Online beta release bekend

Once Upon a Time in the Online West.

Rockstar Games heeft de releasedatum van de Red Dead Online bèta bekendgemaakt, die in verschillende fases wordt uitgerold.

De testversie van de online modus van Red Dead Redemption 2 is in de Benelux op dinsdag 27 november vanaf 14.30 uur speelbaar. Wel is dat exclusief voor spelers die de Ultimate Edition gekocht hebben.

Op woensdag 28 november krijgen spelers die de game tijdens de lanceringsdag (26 oktober) gespeeld hebben toegang. Op donderdag 29 november zijn vervolgens spelers die de westerngame tijdens het lanceringsweekend (tot 29 oktober) gespeeld hebben aan de beurt. Vanaf vrijdag 30 november kan tot slot iedereen met Red Dead Redemption 2 in bezit met de bèta aan de slag.

red_dead_online_beta

De ontwikkelaar vermeldt dat je je personage naar wens kunt aanpassen. Je speelt alleen of in gangs tot zeven spelers. De omgeving speelt zich in dezelfde wereld als de hoofdgame af, maar is verder uitgebreid met New Austin.

Wil je meer weten? Hier lees je alles over de Red Read Online beta.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread