Electronic Arts onthult Command & Conquer en Red Alert remasters

Welcome back, commander.

Uitgever Eletronic Arts onthult dat de RTS-games Command & Conquer: Tiberian Dawn en Command & Conquer: Red Alert remasters krijgen met een maximale resolutie van 4K. Aan de wieg staat ontwikkelaar Petroglyph Games. Daar werken nu veel van de originele ontwikkelaars, die destijds nog onder de naam Westwood Studios werkten.

Beide klassieke strategiegames worden gebundeld in één pakket, samen met de uitbreidingen Covert Ops, Counterstrike en Aftermath. Componist Frank Klepacki keert terug om de soundtrack te verzorgen. Andere bekende namen die opnieuw bij Command & Conquer betrokken zijn, zijn Joe Bostic, Steve Tall en Mike Legg.

Electronic Arts benadrukt dat er geen sprake is van microtransacties. Je koopt de game eenmalig en hebt dan alle content tot je beschikking. De afgelopen tijd is de Command & Conquer-serie wat in het slop geraakt. Een free-to-play versie werd in 2012 aangekondigd en in 2013 alweer geannuleerd. Er is voor december nog een spin-off voor Android en iOS gepland, Command & Conquer Rivals.

Wanneer de remasters uitkomen, is nog niet bekend.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread