PlayerUnknown's Battlegrounds snel uit voor Xbox Game Pass

Naast 15 andere games.

PlayerUnknown's Battlegrounds maakt vanaf morgen (12 november) onderdeel uit van de Xbox Games Pass. Dat maakt Microsoft bekend tijdens zijn XO18-evenement. Als lid daarvan hoef je de battle royale-game niet meer los te kopen.

Om meer abonnees aan te trekken, loopt er een actie waarbij je tijdelijk de eerste maand maar 1 euro hoeft te betalen. Dit vervangt momenteel de gratis proefperiode van twee weken. Zodra je eerste maand er op zit, betaal je 9,99 euro per maand om van de dienst gebruik te blijven maken.

'PUBG' is niet de enige nieuwe game die naar Xbox Game Pass komt. Microsoft onthulde tevens vijftien andere titels: Ori and the Blind Forest, Ori and the Will of the Wisps, Thief of Thieves Season 1, Void Bastards, Hellblade: Senua's Sacrifice, The Good Life, Kingdom: Two Crowns, Aftercharge, Supermarket Shriek, Mutant Year Zero, Pathologic 2, Secret Neighbor, The Good Life, Agents of Mayhem, MXGP 3 en Thomas Was Alone.

1

Volgens recente geruchten is PlayerUnknown's Battlegrounds voor de PlayStation 4 in ontwikkeling. De game zou daar in december op uitkomen. Een officiële onthulling blijft voorlopig uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread