Warframe open wereld uitbreiding Fortuna gelanceerd

Geluk op Venus. 

Ontwikkelaar Digital Extremes laat weten dat de Warframe open wereld uitbreiding Fortuna vandaag lanceert. De gratis update voegt een groot nieuwe gebied aan de free-to-play MMORPG toe dat zich op de planeet Venus bevindt.

Naast de locatie introduceert de uitbreiding onder andere nieuwe missies en premies, wildleven, hoverboarding en de Garuda Warframe. Je hebt ook ander materiaal nodig om te vissen aangezien er uitsluitend robots op Fortuna rondzwemmen.

De update is nu beschikbaar voor de pc. Ontwikkelaar Digital Extremes geeft aan dat de uitbreiding binnenkort ook naar de PlayStation 4 en Xbox One komt. Inmiddels is ook de Warframe release voor de Nintendo switch bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread