Assassin's Creed Odyssey november-update verhoogt level cap

En nog meer gratis missies op komst.

Ubisoft brengt deze maand verschillende gratis updates uit voor Assassin's Creed Odyssey. Een van de aanpassingen daarin is een hogere level cap. Eerder was het maximaal haalbare level 50, straks is dat 70. Alle experience die je tot op heden na level 50 hebt verdiend, wordt alsnog toegekend om de afstand te helpen overbruggen.

In november staat ook een nieuwe quest op het programma, Divine Intervention. Dit is de tweede missie in de Lost Tales of Greece-questlijn, die toewerkt naar de Legacy of the First Blade-uitbreiding. Deze betaalde content lanceert in december.

Vanaf 13 november neem je het op tegen Steropes the Cyclops, als onderdeel van de The Lightning Bringer-quest. Hiermee verdien je uiteindelijk een nieuwe Legendary Bow. Bij Oikos kun je terecht voor de Odysseus Pack en Odysseus Naval Pack in ruil voor Orichalcum en er staan nieuwe Epic Mercenary en Epic Ship-events gepland.

Lees ook de Assassin's Creed Odyssey review van Maarten terug.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread