World of Warcraft Classic release bekend

Dat wordt zweten. 

Ontwikkelaar Blizzard heeft op BlizzCon 2018 de World of Warcraft Classic release bekendgemaakt. De game komt in de zomer van 2019 uit en zit gratis bij een World of Warcraft-abonnement inbegrepen. Vorig jaar heeft Blizzard World of Warcraft Classic aangekondigd.

Inmiddels is bekend dat World of Warcraft Classic op patch 1.12 gebaseerd is. Dat was de laatste grote patch voor de release van The Burning Crusade. De patch introduceerde onder andere Cross-Realm Battlegrounds en World PvP in zowel Silithus als de Eastern Plaguelands.

Op BlizzCon 2018 is ook de mobiele game Diablo Immortal onthuld, een massively multiplayer online role-playing game voor Android en iOS apparaten. Verder is de remaster Warcraft 3: Reforged aangekondigd. Tot slot is het nieuwe Overwatch personage Ashe onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread