Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Warcraft 3: Reforged release bekend

Illi-dans van geluk.

Blizzard Entertainment heeft de releasedatum van Warcraft 3: Reforged bekendgemaakt. De opgepoetste versie van de RTS uit 2002 is vanaf 28 januari beschikbaar. Reforged bevat zowel de originele Reign of Chaos campaign als die van uitbreiding The Frozen Throne, evenals alle multiplayercontent.

Warcraft 3: Reforged kost 30 euro. Wie 40 euro betaalt, krijgt daarvoor de Spoils of War edition. Die bevat een aantal extra hero skins, maar ook cosmetische items voor andere Blizzard-games. Zo krijg je in World of Warcraft toegang tot een Meat Wagon mount.

Cover image for YouTube videoWarcraft III: The Culling Campaign Trailer

Warcraft 3 is tot op vandaag nog steeds een van de beste RTS-games ooit gemaakt. De remastered versie behoudt die heerlijke gameplay van weleer, maar zet op visueel vlak een enorme stap vooruit. Ter ere van de vijftiende verjaardag van The Frozen Throne staken we vorig jaar al de loftrompet over de game in onze Warcraft 3 retrofiel.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties