Kulve Taroth is van 2 tot en met 15 november aanwezig in de pc-versie van Monster Hunter World. Dat maakt Capcom bekend in een post op Steam.

De goudkleurige Elder Dragon zet koers naar de Caverns of El Dorado en het is aan jou en vijftien andere spelers om hem een halt toe te roepen. Dat doe je door zo veel mogelijk lichaamsdelen te breken, die je na afloop gebruikt om nieuwe gear voor jezelf en je Palico-kompaan te craften.

De Kulve Taroth update voor Monster Hunter World lanceerde eerder al voor consoles. Hier lees je nog eens Sanders Monster Hunter World review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo