Klassieke outfits Leon en Claire in remake Resident Evil 2

Verkleden voor Halloween.

Capcom maakt vandaag bekend dat de klassieke outfits van Leon en Claire zoals je ze kent uit het originele Resident Evil 2, gratis te ontgrendelen zijn in de remake. De ontwikkelaar toont de kleding in een korte trailer. Of je er in de game nog iets speciaals voor moet doen, is niet bekend.

Meer alternatieve kostuums maken onderdeel uit van de Deluxe DLC pack, waar je wel extra voor moet betalen. Daarin vind je drie outfits voor Claire (Elza Walker, Military en Noir), twee voor Leon (Noir en Arklay Sheriff), een extra geweer en de mogelijkheid de nieuwe soundtrack te vervangen voor het origineel.

Deze DLC zit ook bij de Deluxe Edition van de game. De remake van Resident Evil 2 lanceert op 25 januari voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Het origineel kwam in 1998 uit voor de eerste PlayStation-console, met later ports naar o.a. de Nintendo 64, Dreamcast en Gamecube.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread