Red Dead Online - Release, beta, multiplayer en alles wat we weten

Vanaf wanneer kan je aan de slag met de Red Dead Online beta release.

GTA Online is een enorm succes en heeft Rockstar Games behoorlijk wat geld in het laatje gebracht. Het is dus geen verrassing dat er net zoals Grand Theft Auto 5 een online wereld van Red Dead Redemption 2 komt.

Red Dead Online krijgt een vergelijkbare aanpak als GTA Online. Dat betekent dat er eerst een Red Dead Online beta verschijnt voordat het volledig uitgerold wordt.

Hoewel er nog niet veel informatie over de Red Dead Redemption 2 multiplayer voorhanden is, zijn er wel al een aantal belangrijke details bekend. Alles wat je moet weten, lees je hier.

Red Dead Online beta release - Hoe werkt de beta access?

Rockstar Games heeft de releasedatum van de Red Dead Online bèta inmiddels bekendgemaakt. Heb je de Ultimate Edition in bezit? Dan kun je op 27 november vanaf 14.30 uur aan de bak. Heb je Red Dead Redemption 2 op de releasedag gespeeld? Dan ben je vanaf 28 november aan de beurt. Heb je de game in de eerste vier dagen van de lancering gespeeld? Dan is de bèta vanaf 29 november speelbaar. Heb je de game, maar op een later tijdstip of zelfs nog helemaal niet gespeeld? Dan kun je vanaf 30 november aansluiten.

red_dead_online_beta

Wat weten we nog meer over Red Dead Online en Red Dead 2 multiplayer?

Er is op het moment van schrijven nog niet veel bekend over Red Dead Online. Toch hebben we alle beschikbare informatie op een rijtje gezet voor je.

  • De ontwikkelaar omschrijft Red Dead Online als 'een nieuwe online ervaring met Red Dead Redemption 2's enorme open wereld'. Dat houdt dus in dat er geen nieuwe wereld gecreëerd wordt, maar de online variant dezelfde wereld en setting als de hoofdgame heeft.
  • Volgens Rockstar moeten we tijdens de beta wel rekening houden met eventuele issues. “Zoals de meeste online ervaringen van zo'n grote schaal kun je tijdens de lancering enige turbulentie verwachten. Wij kijken er hoe dan ook naar uit om met onze geweldige community ideeën te delen, problemen op te lossen en een ontzettend leuke en innovatieve Red Dead Online neer te zetten.”

Wil je meer weten? Hier lees je over de Red Dead Redemption 2 release en gameplay. Heb je de game al in huis? Lees dan onze Red Dead Redemption 2 gids met tips. Ook hebben we alle Red Dead Redemption 2 cheats voor je!

  • Op het vlak van updates heeft de studio tegenover IGN laten weten dat het de 'beste elementen en beste content packs van GTA Online' als sjabloon gebruikt. Of Heists daar ook onder vallen, is vooralsnog onbekend. Verder geeft Rockstar aan veel van GTA Online geleerd te hebben en daardoor een veel betere online ervaring dan in de eerste Red Dead Redemption neer te kunnen zetten.
  • Tot slot is er in de Red Dead Redemption 2 - Ultimate Edition mogelijk een glimp van Red Dead Online te zien. Die editie bevat naast extra content voor de story mode ook extra online content met onder meer 'rank bonuses' en 'free access to additional weapons'.
red_dead_online

Dat is het voorlopig, maar we mogen er zeker van zijn dat we snel meer te weten zullen komen over Red Dead Redemption 2's online mode nu de game verschenen is en het team van Rockstar met nieuwe dingen aan de slag kan.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread