Ni No Kuni 2: The Lair of the Lost Lord DLC aangekondigd

Komt nog dit jaar uit.

Ontwikkelaar Level-5 heeft nieuwe DLC voor Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom aangekondigd. De DLC heet The Lair of the Lost Lord en lanceert later dit jaar. De nieuwe DLC is afzonderlijk verkrijgbaar, maar maakt ook deel uit van de season pass voor de game.

The Lair of the Lost Lord introduceert een nieuwe zone in de vorm van een labyrint in de Rubbly Ruins. Daar ga je de strijd aan met The Prince of Wraiths. Daarnaast bevat de DLC ook een nieuwe battle ability, 80 nieuwe stukken equipment en 'de terugkeer van een bekende vijand'.

12

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom lanceerde in maart voor de pc en de PlayStation 4. Eerder dit jaar bracht Level-5 ook al gratis Ni No Kuni 2 DLC uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread