Tropico 5 komt naar Origin Access

Net als Opus Magnum en Deponia.

Electronic Arts voegt deze maand opnieuw verschillende games toe aan de Origin Access-bibliotheek. Deze keer krijg je onder andere toegang tot managementgame Tropico 5 en puzzelgame Opus Magnum. De games blijven speelbaar zolang je abonnement loopt.

Volgende games zijn binnenkort speelbaar via Origin Access:

  • Cosmic Star Heroine
  • Deponia
  • Opus Magnum
  • Project Highrise
  • Slime-san Superslime Edition
  • Sudden Strike 4
  • Tharsis
  • Tropico 5
12

Origin Access kost 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar en krijgt regelmatig nieuwe games. Zo is vorige maand Shadow Tactics: Blades of the Shogun toegevoegd aan Origin Access. Eerder dit jaar is ook Origin Access Premier gestart.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread