Sci-fi thriller Observation aangekondigd

Een Hal Odyssee?

Ontwikkelaar No Code kondigt sci-fi thriller Observation aan. In de game speel je als de kunstmatige intelligentie van een ruimtestation dat rond de aarde cirkelt. De studio geeft aan dat Observation vooral een verhaalgedreven game is.

Het ruimtestation is na een ongeluk beschadigd. Jij moet als de kunstmatige intelligentie SAM bemanningslid Dr. Emma Fisher helpen om het station te redden. Dat doe je met behulp van de camera's aan boord en door verschillende systemen en gereedschappen te bedienen.

Er lijkt echter nog iets anders aan boord aanwezig te zijn. Je krijgt regelmatig berichten dat je Dr. Emma Fisher aan dat onbekende iets moet geven. Observation komt begin 2019 op de pc en PlayStation 4 uit. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread