Moorden zonder geld in Fallout 76 levert een zware straf op

Verpest de ervaring voor je zelf. 

Uitgever Bethesda laat weten dat als je in Fallout 76 andere spelers vermoordt zonder dat je geld op zak hebt er een zware straf volgt. Eerder maakte het bedrijf bekend dat griefing in Fallout 76 hard wordt aangepakt, maar daar blijft het niet bij.

Als je wordt vermoord terwijl je de confrontatie niet aan wilde gaan, dan komt er een beloning op het hoofd van je moordenaar te staan die uit zijn of haar eigen zak wordt betaald. Moordenaars kunnen echter niet valsspelen door geen geld op zak te hebben.

fallout76

Indien dat het geval is, dan krijgt een moordenaar automatisch een zogeheten debuff. Daardoor doe je vrijwel geen schade in zowel PvP als PvE. Snel uitloggen om die straf te ontlopen is niet mogelijk, aangezien het twee uur in-game van toepassing blijft.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Fallout 76 release, gameplay, multiplayer en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread