Gratis PlayStation Plus games van november reeds bekend

Vroeger dan normaal.

Sony maakt de gratis PlayStation Plus games van november vroeger dan normaal bekend. De line-up van oktober is pas net van start, maar voor volgende maand kun je alvast uitkijken naar Bulletstorm: Full Clip Edition en Yakuza Kiwami. De rest is nog niet onthuld.

Bulletstorm: Full Clip Edition is een heruitgave van het origineel uit 2011. De remaster voegt Duke Nukem als speelbaar personage toe. De bundel bevat alle bestaande DLC en nieuwe content in de vorm van een Overkill Campaign Mode en vijf nieuwe levels voor de Echo Mode.

psplusoktober

Yakuza Kiwami is een volledige remake van de allereerste Yakuza uit 2005. De game is helemaal vanaf de grond opnieuw opgebouwd en gemoderniseerd. Carl zijn Yakuza Kiwami review lees je op de site. Onze 'PS Plus vs. Xbox Gold Oktober' bekijk je hier nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread