Limbo-ontwikkelaar Playdead werkt aan sciencefictiongame

Maar de release is nog een paar lichtjaar van ons verwijderd.

Ontwikkelaar Playdead heeft in een interview onthuld dat de studio momenteel aan een sciencefictiongame werkt. Volgens hoofdontwikkelaar Arnt Jensen zit de game wel nog in een zeer vroege fase van ontwikkeling. Playdead bracht eerder al Limbo en Inside uit.

Playdead is momenteel vooral bezig met ideeën te bundelen voor de nieuwe game. Volgens jensen ligt er momenteel nog weinig vast, enkel dat 'het een eenzame scienfictiongame is die zich ergens in het universum afspeelt'. Momenteel werken er een 40-tal ontwikkelaar aan de titel.

12

De release van de game is in elk geval niet voor binnenkort. Tussen de release van Limbo en Inside zat er zes jaar. Inside lanceerde in 2016. onze Inside review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread