Switch Online-abonnement vereist wekelijkse check-in

Anders geen NES-games meer voor jou.

Nintendo laat weten dat het Switch Online-abonnement een wekelijkse check-in vereist om NES-games te kunnen blijven spelen. Je moet iedere zeven dagen minimaal een keer inloggen om toegang tot de bibliotheek te behouden.

Dat staat volledig los van wanneer je abonnement afloopt. De dienst wijkt daarmee af van de concurrentie. Op zowel de PlayStation 4 als de Xbox One kun je onbeperkt offline spelen, zolang je de games maar wel hebt gedownload.

Je hebt echter geen Nintendo Switch Online nodig voor Fortnite of andere free-to-play games. Nintendo heeft ook NES-controllers voor de Switch aangekondigd, speciaal voor de NES-games en alleen beschikbaar voor abonnees.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread