Capcom Beat 'Em Up Bundle aangekondigd

Herleef de gloriedagen!

Capcom kondigt de Capcom Beat 'Em Up Bundle aan, een verzameling van zeven klassiekers uit het brawler-genre. De collectie kost 19,99 euro komt op 18 september voor de pc, PlaySation 4, Switch en Xbox One uit.

De verzameling bevat Final Fight uit 1989, The King of Dragons, Captain Commando en Knights of the Round uit 1991. Plus Warriors of Fate uit 1992. Tot slot is er nog Armored Warriors uit 1994 en Battle Circuit uit 1997, die voorheen alleen in de arcades beschikbaar waren.

Je kunt zelf de moeilijkheidsgraad instellen en bepalen hoeveel levens je hebt. Daarnaast is er online co-op met drop-in/drop-out ondersteuning. Voor de fans is er ook in een art gallerij toegevoegd. De redactie vroeg zich eerder af wat de beste brawler aller tijden is.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread