Nintendo heeft New Super Mario Bros U Deluxe aangekondigd voor de Switch. De nieuwe versie bevat de oorspronkelijke New Super Mario Bros U, alsook uitbreidingspakket New Super Luigi U. De game lanceert op 11 januari 2019.

Net zoals in de versie voor de Wii U is het opnieuw mogelijk om de game in lokale co-op te spelen met vier spelers. De Switch-versie bevat bovendien twee nieuwe personages, Toadette en Nabbit. Toadette transformeert in Peachette wanneer je een Super Crown vindt. Nabbit is dan weer onkwetsbaar.

Er is nog meer Nintendo-gerelateerd nieuws. Zo is er recent een NES-controller voor de Switch aangekondigd. Ook is bekendgemaakt dat Nintendo Switch Online volgende week lanceert.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content