Final Fantasy 12 komt naar de Switch

Net als een hele resem andere Final Fantasy-games.

Nintendo heeft via een nieuwe Nintendo Direct onthuld dat er verschillende Final Fantasy-games naar de Switch komen. Van de hoofdgames komen Final Fanstasy 12: The Zodiac Age, Final Fantasy 7, Final Fantasy 9, Final Fantasy 10 en Final Fantasy 10-2 voor het eerst naar een Nintendo-console.

Daarnaast komen ook verschillende spin-offs naar de Switch. Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered lanceert in de loop van volgend jaar en ondersteunt online multiplayer. Ook Final Fantasy 15 Pocket Edition HD komt 'binnenkort' naar de Switch. World of Final Fantasy Maxima lanceert ten slotte op 6 november.

12

Final Fanstasy 12: The Zodiac Age lanceerde eerder al voor pc en PlayStation 4. Onze Final Fanstasy 12: The Zodiac Age review vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread