Diablo 3: Eternal Collection voor Nintendo Switch releasedatum onthuld

Verduiveld.

Blizzard heeft de releasedatum van Diablo 3: Eternal Collection bekendgemaakt. De duivelse actie-RPG lanceert op 2 november voor de Nintendo Switch.

Eternal Collection bevat de Reaper of Souls en Rise of the Necromancer-uitbreidingen, net als enkele in-game extra's exclusief voor de Switch. Zo zijn er cosmetische items gebaseerd op de Zelda-games, waaronder een Ganondorf-armor set en cucco-huisdier.

Je kan Eternal Collection met drie andere demonenjagers doorploegen - zowel lokaal op één console als online. Om online te spelen heb je een abonnement voor Nintendo Switch Online nodig, dat volgende week lanceert. De online modus biedt tevens toegang tot Diablo Seasons, een competitieve ervaring met bijkomende doelen en beloningen.

De game mikt ten slotte op een stabiele 60 fps met een resolutie van 720p in handheld-modus, en 900p wanneer je het in de dock plaatst. Vorige maand werd Diablo 3: Eternal Collection voor de Nintendo Switch aangekondigd.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread