Blizzard heeft de releasedatum van Diablo 3: Eternal Collection bekendgemaakt. De duivelse actie-RPG lanceert op 2 november voor de Nintendo Switch.

Eternal Collection bevat de Reaper of Souls en Rise of the Necromancer-uitbreidingen, net als enkele in-game extra's exclusief voor de Switch. Zo zijn er cosmetische items gebaseerd op de Zelda-games, waaronder een Ganondorf-armor set en cucco-huisdier.

Je kan Eternal Collection met drie andere demonenjagers doorploegen - zowel lokaal op n console als online. Om online te spelen heb je een abonnement voor Nintendo Switch Online nodig, dat volgende week lanceert. De online modus biedt tevens toegang tot Diablo Seasons, een competitieve ervaring met bijkomende doelen en beloningen.

De game mikt ten slotte op een stabiele 60 fps met een resolutie van 720p in handheld-modus, en 900p wanneer je het in de dock plaatst. Vorige maand werd Diablo 3: Eternal Collection voor de Nintendo Switch aangekondigd.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGs en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Gerucht: Diablo 4 is in ontwikkeling

Het team is echter nog niet klaar voor een onthulling.

Blizzard directeur en mede-oprichter Mike Morhaime treedt af

Blijft wel actief als strategisch adviseur.

BlizzCon 2018 schema hint naar Diablo aankondiging

Met een speciaal panel op het hoofdpodium.