Spider-Man krijgt New Game Plus

Nog meer slingerplezier.

Ontwikkelaar Insomniac Games laat via Twitter weten dat Spider-Man een New Game Plus krijgt. Het is nog niet geweten wanneer de nieuwe modus uitkomt, maar de ontwikkelaar laat uitschijnen al ver gevorderd te zijn met de ontwikkeling ervan.

Het is nog niet duidelijk hoe de New Game Plus precies werkt, maar vermoedelijk kun je een nieuwe game beginnen en al je vrijgespeelde upgrades behouden. Ook vijanden zullen in de nieuwe modus mogelijk een stuk uitdagender zijn.

Wil je meer weten? Hier lees je over de Spider-Man release, gameplay en alles wat we weten.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread