Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Assassin's Creed Odyssey krijgt Exploration Mode

Weg met die iconen.

Ubisoft maakt bekend dat Assassin's Creed Odyssey een Exploration Mode krijgt. Die modus verbergt de meeste iconen op de map, en voorziet je in plaats daarvan van hints om assassination targets te vinden of quests te voltooien.

In plaats van op de map aan te duiden waar je naartoe moet, geeft de modus je enkel vage hints. Wanneer je in de buurt bent, gebruik je je adelaar om je doelwit te lokaliseren. Volgens Ubisoft is deze modus 'de manier bij uitstek om Assassin's Creed Odyssey te ervaren'.

Naast de exploration mode komt er ook een guided mode die wel alle iconen op de map toont. Wanneer je een nieuwe game begint, krijg je de keuze tussen beide modi. Voor wie in openwereldgames vaak verdrinkt in de enorme hoeveelheid activiteiten, is de introductie van de Exploration Mode vermoedelijk een interessante toevoeging.

Assassin's Creed Odyssey lanceert op 5 oktober voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. In afwachting vind je op de site alvast onze Assassin's Creed Odyssey preview. Recent zijn ook de Assassin's Creed Odyssey systeemeisen voor de pc bekendgemaakt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Assassin's Creed Odyssey

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties