Henry Cavill speel Geralt in The Witcher-serie

Dat is super, man!

De hoofdrolspeler voor de The Witcher-serie die in 2020 op Neflix lanceert, is bekend. Superman-acteur Henry Cavill is gekozen voor de rol van Geralt. Dat maakt schrijfter Lauren Hissrich bekend via Twitter.

Cavill is vooral bekend voor de rol van Superman in Man of Steel, Batman v Superman: Dawn of Justice en Justice League. Volgens Lauren Hissrich had de studio al maanden interesse in Cavill voor de rol van Geralt. "Ik zal nooit de passie vergeten die hij toonde tijdens onze eerste meeting", aldus Hissrich.

12

Momenteel wordt nog volop gewerkt aan het script voor de serie. Eerder maakte Hissrich al bekend dat de The Witcher-serie acht afleveringen krijgt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread