Counter-Strike: Global Offensive krijgt gratis versie

Enkel om offline te spelen.

Valve heeft via Steam een gratis versie van Counter-Strike: Global Offensive gelanceerd. In de Counter-Strike: Global Offensive Free Edition kun je enkel offline tegen bots spelen en online wedstrijden bekijken via GOTV.

In de gratis versie is het mogelijk om de verschillende spelmodi uit te proberen tegen bots. Daardoor mis je de tactische diepgang van de online gameplay, maar de gratis versie maakt het wel eenvoudiger voor nieuwe spelers om de game uit te proberen.

12

Recent kwam de multiplayershooter van Valve om heel andere redenen in de media. Zo raakte recent bekend dat Valve CS:GO loot boxes blokkeert voor Nederlanders en Belgen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread